Nie "tylko" limit zniesiono, AŻ limit zniesiono. To pozwala prawie wszystko ogarnąć.
Wcale nie zniesiono. Już w trakcie kampanii udawało mi się zebrać armię na tyle dużą, że nie dało się wszystkich jednostek naraz wziąć pod klawisz. A bindowanie tak czy inaczej jest potrzebne, bo przecież różne typy jednostek nadają się do różnych zadań - taktyka "huzia na Józia" w StarCrafcie się nie sprawdza.
Ludzie grający wcześniej dużo w W3 by się nie zgodzili . Kwestia przyzwyczajenia i upodobań, od co.
Trubec, jeśli chodzi o bindowanie widoków, to spróbuj sobie zbindować jednym miejsce rally pointów ustawionych we wszystkich Hatch'ach. Dobra sprawa.
Zapisać sobie jakieś ważne lokacje np. nękanego przez wroga expa.
W W3 było 12 slotów, a pisząc o kwestii gustu i przyzwyczajenia miałem na myśli zmianę typu zaznaczonych jednostek Tabem, ułatwiało to znacznie rzucanie czarów, zamiast bawić się w 10 bindów wystarczały 3 na całe wojsko. (czego też pośrednio dotyczył post powyżej mojego).Chociaż i tak wolę Sc jeżeli chodzi o multi ^^.
CytujZapisać sobie jakieś ważne lokacje np. nękanego przez wroga expa.Nie, na pewno nie. Nie ogarnąłbyś chyba tego. Zresztą wystarczy dwukrotnie kliknąć na cyferkę, pod którą zbindowany jest oddział atakujący.Jest tylko F2 i F3 jeśli dobrze pamiętam. Sam tego nie używam, zbyt pro dla mnie.. Nie wiem co można bindować widokami u Zerga, oprócz rally pointów. Może jakiś oddalony exp?