Jak ma niewiele wspólnego? Ma być nowa grafika, nowe jednostki, kilka bajerów (żółte minerały, wieże XelNaga itp). Co ma być jeszcze innego? Czegoś nie doczytałem?
czekam aż wróg zaatakuje, teleportuje się i oglądam bitwę
W jedynce każda jednostka może się teleportować z dowolnego miejsca do Arbitra.
Arbiter, który ma 200 hit points oraz 150 punktów tarczy, może w kilku egzemplarzach przelecieć przez twoją obronę nawet, jeśli się zabudujesz wieżyczkami - zwyczajnie nie zdążysz zniszczyć wszystkich, a Recall zajmuje kilka sekund.
Wyobrażasz sobie komputer nie podłączony do sieci?
Wiadomo, że jest to jedyne miejsce, gdzie dzialają piraty, i żadne przytaczanie szczytnych idei nie zmieni tego.
Z resztą kto dał Ci władzę decydowania, po co komu sieć domowa.
Blizzard sobie zażyczył testowanie legalności i już
ale SirRasp ofc odbiera to jako atak w jego godność i teraz jest jeden wielki foch, a co!
Filmik o błędach w SC2 - bardzo nieaktualny. Po za tym porównania bardzo kiepskie.
PS. SirRaspberry - ty mi się nie zasłaniaj "brakiem dowodów" bo zawsze mogę zacytować logi z serwera albo starszą kopię bazy danych.
Reasumując - zanim podacie jakieś argumenty, sprawdźcie czy mają one jakąkolwiek rację bytu. Bo takei gadanie dla samego gadania nic do tematu nie wnosi.
No i ta ilość użytecznych specjali... i nadal tylko Medici mają auto-spell.
Co z tego, że są Dropshipy, Arbitry, Doom Dropy, skoro użycie ich zdarza się sporadycznie?
EMP człowieku, EMP...
Na takich mapach, jak Lost Temple czy Gaia, dropy w centrum bazy są chlebem powszednim w jedynce, i kto jak najszybciej nie wybuduje wieżyczek w kluczowych punktach wokół bazy, ryzykuje, że będzie trupem, jeśli tylko wróg zrobi drop. Ani Euronymousowi, ani tobie zapewne to nie przeszkadza, a teraz nagle sobie wmówiliście, że w dwójce już tak - gdzie w tym rozsądek?
Ale rAw ofc nie potrafi znieść, że ktoś ma własne zdanie więc najlepiej zgnoić, a co!
Wymienienie 60% będących tam rzeczy jest moim zdaniem uzasadnione, ale na szczęści sporo niedociągnieć już poprawiono.
I znów - zasięgnij informacji, zanim zaczniesz dyskutować. Mediców też już nie ma, są Medivaci.
Skoro się zdarza sporadycznie (ja się akurat z tym nie zgadzam, ale niech tam), to czemu nie miałaby się zdarzać sporadycznie w dwójce, z analogicznymi jednostkami, też wymagającymi dobrego micro?
No, tak.Pod warunkiem, że PRZYPADKIEM Science Vessel w pobliżu będzie.
Cytat: Devourer w Sierpnia 31, 2009, 12:52:26 pmJak ma niewiele wspólnego? Ma być nowa grafika, nowe jednostki, kilka bajerów (żółte minerały, wieże XelNaga itp). Co ma być jeszcze innego? Czegoś nie doczytałem? Tak, Devourer. SC:II to zastępcza nazwa dla patcha 1.17 do BW.CytujArbiter, który ma 200 hit points oraz 150 punktów tarczy, może w kilku egzemplarzach przelecieć przez twoją obronę nawet, jeśli się zabudujesz wieżyczkami - zwyczajnie nie zdążysz zniszczyć wszystkich, a Recall zajmuje kilka sekund.EMP człowieku, EMP...
Co ty za głupoty teraz piszesz. Patch to jest lekkie poprawienie starej wersji gry, a nie robienie nowej gry.
Za każdym razem, kiedy jakiś noob nie potrafi wyczuć oczywistego sarkazmu, robią się ze mnie "Działa Nawarony".
Z nową grą są duże zmany, ale głównie w obrębie grafiki (w końcu 11 lat piechotą nie chodzi - i grafika musi być w miarę nowoczesna) czy jednostek (jak w każdej tego typu grze zostwia się cześć starych jednostek, często trochę je też zmieniając i dodaje się sporo nowych jednostek z nowymi umiejętnosciami.) Ale chyba charakter gry się nie zmienił, nadal bedzie podobna dynamika, sterowanie, system wydobycia surowców itd.
I odpuść sobie z tymi głupimi cytatami.
Chyba oczywiste, że w SC2 zmienią się taktyki , skoro są nowe jednostki i stare jednostki są w jakimś stopniu pozmieniane. Ale że od razu inny gatunek ? Dalej to będzie RTS i raczej najbardziej zbliżony do BW ze wszystkich innych RTSów.
Chyba to napisałem, patch nie daje nowych rzeczy, tylko poprawia to co już jest.
Ja osobiście staram się zaufać Blizzardowi. Zawiódł nas kiedyś?
<głupoty o Arbitrach>