i jestem nowy na sc area, ale smutno ze niektore tematy sa puste az od roku...
SC2 nigdy nie wymrze, gram w sc1 i sc1: BW od kad mam (o.o) 3lata i nie opuszcze go gram w SC2 ale to nei znaczy ze zapomnialem o wspanialych kampaniach (20razy trudniejsze niz w sc2) swietni ewykonanych UMS'ow (w tym moich ulubionych Bound'ów <3 no wiecie zerglingiem przejsc przez tysiace plapek, wybuchow itp) gier z kompem i na europie (do czasu jakiegos bledu z innymi serwerami i gram tylko na Asia w umsy teraz ) i normalnych rozgrywek ^^Fastest Map Possible gralem z 200razy w sc1 i nikt nie przedrze sie przez mass carriers + 2arbiters (ze szczescia )ci co zapomnieli o pierwszej czesci, nie sa godni tytulu fana/developera SC i sa tylko graczami ktorzy zmieniaja gre bo ta druga jest ,,nowsza"w kampanie z checia zagram jak ktos podesle linka proszę slac na email albo GG 34853774, badz w temacie skoro juz taka rozmowai jestem nowy na sc area, ale smutno ze niektore tematy sa puste az od roku...
Nikt na grafike nie patrzył.
Ja nie rozumiem takiego gadania, ten głupi tekst powtarza się często
zdarzało się nawet, że wśród floty gubiły mi się jednostki naziemne
Szlag potrafi trafić słysząc tych Protossów, którzy brzmią jak orkowie z Warcrafta...
Cytat: Lord_Pyther w Czerwca 06, 2011, 11:34:01 pmJa nie rozumiem takiego gadania, ten głupi tekst powtarza się częstoGłupi tekst? Głupie jest nazywanie tego głupim tekstem w sytuacji, kiedy oprawa graficzna w StarCrafcie była już w dniu premiery przestarzała. Rozdzielczością 640x480 (i archaiczną, 16-bitową paletą kolorów) mógł się pochwalić już wydany dwa lata wcześniej Red Alert, który również w tamtych czasach taką grafą nie oszałamiał.