"jak chcesz fabuły, to sobie pograj w Baldur's Gate"
Nie kojarzę Cię Tomaszu pod żadnym z wymienionych nicków, ale mimo to pozwól że się wypowiem x).Otóż obawiam się, że Cię zawiodę ale nie zostaniesz jedynie z maniakami SC. Ku mojemu zaskoczeniu liczba graczy SC na BNE wcale nie spadła po wypuszczeniu SC2 . Cóż za miła niespodzianka, prawda ?
Ja tam grałem w drugą część Baldura i fabuła (jak dla mnie) jest marna xd prawie tak samo jak sama gra. Postacie niby awansują, ale wtedy gra idzie do przodu i nie widać by drużyna stawała się silniejsza. Często trzeba się cofać bo jakiś przygłup (ktoś z drużyny) wejdzie w pułapkę czy zwyczajnie zginie nie mogąc się wycofać w wąskich korytarzach. Fabuła (jak już mówiłem) nie porywa, a jedynie drażni motyw z Imoen, która bez przerwy chrzani od rzeczy... to się boi, to o coś pyta, to ma jakieś lęki... dziękowałem twórcom gry gdy ją porwali, a potem zemściłem gdy musiałem ją ratować. Byłem już przy końcu rozgrywki gdy zrezygnowałem xd. I tak byłem cierpliwy.Jak dla mnie the best rpg is Morrowind. Tak, to jest rpg dla kogoś takiego jak ja. Otwarty świat, dużo wyborów, dużo lokacji i dużo smaczków (takich jak "zaklinanie") które wręcz zachęcają do gry. No i oczywiście epicka muzyka .Trochę się rozpisałem... xP. Sorki za wtrącenie do tematu i pisanie trochę bez sensu. Pozdrawiam .
Swoją drogą, z góry przepraszam za nadużywanie tej emotikony, ale to jest poza moją kontrolą
Mam nadzieję, że na forum uda nam się zorganizować trochę rozgrywek.
Pewnie by mi się już nie udało na nie zalogować. Poza tym po tak długiej nieobecności wypada założyć nowe.
Kojarzę oba stare nicki, yeah :]. Welcome back, Commander.
jeżeli on Commander, to kim ja? Obawiam się, że na tym statku czapkę kapitana noszę ja. "Nie chcem, ale muszem" - jak to mawiał nasz "Ojciec Narodu".
Kojarzę oba stare nicki, yeah :].Welcome back, Commander.
Moja skromna sugestia - przejmij kontrolę.
Byle zgodnie z regulaminem i bez przesady.
Tak czy inaczej - witaj z powrotem. Szczerze mówiąc, jakoś umknęło mi twoje "zniknięcie". Mam tylko nadzieję, że wraz z nowym kontem przyjdzie nowe nastawienie do ludzi i będziesz w stanie bardziej powstrzymywać się od (że tak to nazwę) prowokowania niepożądanych sytuacji. GL & HF.
No i chwyta nostalgia.
Oj chwyta. Fajnie wrócić na stare, dobre SCA.
Ze starego SCA to niewiele pozostało, tak prawdę mówiąc.