Nie wiem więc, jakim cudem tobie i Sprinterowi dwie kompletnie różne gry wydały się takie podobne.
Dobra, powiem tak: Dojdź do, powiedzmy, mocnego D+ na ICC i do platyny w SC2.
Wszystko dlatego, że mechanika gry przypomina bardziej mechanikę z W3 niż z BW.
Po pierwsze, nie popisuję się tym, że jestem w platynie.
Chociażby możliwość zaznaczania kilku budynków zmienia mechanikę gry.
P.S. Czekam na twoje głosowe covery jednostek z SC.
Cytat: tropheus w Sierpnia 02, 2010, 11:43:14 amPo pierwsze, nie popisuję się tym, że jestem w platynie.Nie mówię, że się popisujesz. To z tym chwaleniem się to była przenośnia.Cytat: tropheus w Sierpnia 02, 2010, 11:43:14 amChociażby możliwość zaznaczania kilku budynków zmienia mechanikę gry.W sytuacji, kiedy twój oponent też może to zrobić, nie daje ci to żadnej przewagi. Zmiana mechaniki na tym polu niewiele więc znaczy - również dlatego, że mimo takiej możliwości nadal potrzebna jest koncentracja, aby umiejętnie kierować jednostkami w trakcie walki, i cały czas pamiętać o rozbudowie bazy i produkcji nowych jednostek. SCV nadal nie zbudują nowych Supply Depotów ani Turretów za ciebie, a fabryk nie da się ustawić tak, żeby produkowały jednostki zaraz, jak się surowców uzbiera, tak żebyś mógł się tym nie przejmować i skupić na samej bitwie.
Cytat: tropheus w Sierpnia 02, 2010, 11:43:14 amP.S. Czekam na twoje głosowe covery jednostek z SC.Nie chce mi się robić coverów jednostek. Chciałem "odtworzyć" jeden z briefingów. Padło na ten z misji "The Hammer Falls", i nagrałem go już nawet (użyłem ostatecznie po prostu dyktafonu w komórce), podobnie jak nagrałem (jako bonus) przemówienie Mengska (z filmu "Inauguration") w swoim wydaniu, po czym ku mojej złości odkryłem, że zniknął mi gdzieś kabelek USB, umożliwiający transfer plików z komóry na kompa. Nie chce mi się go teraz szukać, więc znajdę go jutro, względnie wydębię drugi od siostry, i wreszcie coś wrzucę.Swoją drogą, efekty moich prób nie są aż tak sugestywne, jak chciałem - ale wciąż brzmi to bardzo podobnie.