Jeszcze nie zacząłem grać, a już mnie coś ugryzło. Mianowicie czas między wypowiedziami... Czekałem, czekałem... I dopiero po jakiejś minucie (?) doczekałem się tekstu. Popraw to ;p
Po drugie, w 1 misji, nie ma miejsca do expansji... Bardzo trudno wygrać z Tossem jak ma 2 złoża, a Zerg jedno. Przydałoby się coś ekstra. ;P
Misja II: nie wiem, jakim cudem mam tak szybko wojsko tam wysłać. Poza tym, chyba jakiś bug jest, bo gdy grałem, nikt się do Warp Gate nie przedostał, a mimo to fail.
To przed rozpoczęciem misji? Tak miało być.
Trzeba było się rozejrzeć. Na przykład polatać Mutaliskiem i z pewnością byś znalazł .
Na pewno nikt się nie dostał? A może heros Ci zginął? xd
Zabiłem Daggotha, ale Hunter Killery dalej się pojawiają i nie wiem, co dalej robić - Aha, wygrywa się dopiero, jak Guardian się wykluje .
Zdecyduj się. Alzaar'uk czy Alzaa'ruk.
Jest 1 bug. Gdy niby przejmę piratów, oni są dla mnie ally, ale ja dla nich nie. Tzn. oni mnie biją ;].
Czemu w misji gdzie mam przejąć bazę Ory i zabić 3 CC blue'a, mam Marines? To błąd, czy Geht już umie kontrolować ludzi?
Z początkową kasą w pierwszym etapie też da się wygrać. Nie było tak, że zrobiłeś 12 (czy też 24) Hydralisków, dałeś "attack+move" i patrzyłeś jak się okładają?
(taaaak, Der_SpeeDer da mi kiedyś bana za niesłuchanie jego rad)
Jesteś dla nich ally. Problem w tym, że jeśli komp już wydał rozkaz ataku na daną jednostkę, to mimo sojuszu ta jednostka będzie biła Twoją, aż ją zabije.
Yaaass, niewątpliwie będę psy wieszał na każdym twoim poście, pogrubiał i podkreślał na czerwono wszystkie twoje błędy, maksymalnie je wyśmiewając, po czym, kiedy już ci do reszty uprzykrzę udzielanie się na tym forum, z bezlitosnym sadyzmem cię zbanuję. Tjaaa...
Też tak z początku pomyślałem. Ale żeby to sprawdzić, poleciałem moim bohaterem do jednego ze stojących dalej Missile Turretów, i te waliły we mnie, mimo że w żaden sposób nie zostały sprowokowane.
celem misji jest dostanie się pieszo do jakiejś bazy, która ataków kompa może przez ten czas nie przetrwać.
Em... nie chciałem Cię denerwować. Żartowałem.
Dlatego też masz się nie chrzanić, tylko śmigać do tej bazy.
Mógłbyś jeszcze ocenić kampanię w skali od 1 do 10?