Imię Okyl wydaje mi się że było w jakimś opowiadaniu i mi tak jakoś zostało w pamięci. Ale pamiętam że była też postać w grze "Gothic" o takim samym imieniu.
@jude_hunterBez obrazy ale czy dobrze zrozumiałem twój nick (łowca żydów)?
Poza tym trawka jest dużo mniej szkodliwa od papierosów.
Oczywiście jestem za legalizacją, ale na to nigdy się nie zgodzi rząd bo boi się babć, które łykają pyralginum na potęgę, która zawiera dużo gorsze substancje i powinna być traktowana jak narkotyk.
Tak jest. Okyl, szef Wolnej Kopalni, który na początku czwartego rozdziału ginie. Do trzeciego włącznie można sobie z facetem pogadać. Nasunęło mi się od razu, jak ujrzałem ksywę, bo w końcu Gothica kończyłem wielokrotnie.
Cytat: Okyl w Stycznia 06, 2010, 10:42:13 pm@jude_hunterBez obrazy ale czy dobrze zrozumiałem twój nick (łowca żydów)? Ja to naprawdę cierpię ostatnio na ciężkie zidiocenie, że tego nie zauważyłem.Myślałem, że bizkit dopiero zmierzał do problemów, ale pomyliłem się - on już je ma. Postaram się o to.
@SirRaspberryImię Okyl wydaje mi się że było w jakimś opowiadaniu i mi tak jakoś zostało w pamięci. Ale pamiętam że była też postać w grze "Gothic" o takim samym imieniu.
Ups... sry jude_hunter
Miło wreszcie spotkać jakiegoś fana Gothicka ;]. Główny strażnik Wolnej Kopalni. Hf na forum
A ja, to co?
(...)Swoją drogą, ostatnio mam manię na punkcie tego zespołu:http://www.youtube.com/watch?v=MMYrUbUi04c<3
"Cannibal Corpse - Death Walking Terror"