Po drugie piszesz tonem, jakbyś wszystkie rozumy pojadł, a wszystkich użytkowników forum miał za debili.
Jeśli ktoś mówi coś, z czym się nie zgadzamy, to należy go sflugać, wyśmiać, obrazić... Ktoś tu mówił o frustracji ?
Ja obraziłem tutaj pewną świętość i głównie o to chodzi. Starcraft jest w zasadzie grą zręcznościową i ze strategią ma bardzo niewiele wspólnego (głownie nazwę gatunku). No cóż - wam się inaczej wydawało... Biedni wy.
Jeśli ktoś ma APM 300, to już się w zasadzie może czuć bezpieczny pod tym względem, bo granica wynosi około 500. Czyli jak ktoś ma 300, to nie napotka nikogo, kto ma od niego 3 razy więcej.
Co do niereformowalności, to dyskusja ta dowodzi jak zwykle właśnie tego, że gracze w SC są niereformowalną bandą rozhisteryzowanych przedszkolaków (kto się poczuje urażony tym stwierdzeniem, niech spojrzy jakie inwektywy zostały wobec mnie tutaj użyte). Zapisałem ją sobie na potrzeby dowodu
Wchodzisz na forum pełne zatwardziałych, hardkorowych fanów, z których masa nigdy nie przeszła singla i nie ma oryginała.
Biedni my. Biedni ci wszyscy głupi progamerzy, męczyli się przez te dziesięć lat Broodwara nad szukaniem coraz to nowych taktyk, żeby przeciwdziałać tym starym (przez co te sprzed dwóch lat są już przestarzałe), biedni ci głupi gracze, którzy starają się dostosować builda do builda przeciwnika nie na zasadzie ślepego trafu, ale na zasadzie odpowiedniego zarządzania zasobami oraz zwiadu. Biedni są wszyscy gracze, którzy myślą, że StarCraft to strategia, bo oto Wielki Aramil wygłosił prawdę ostateczną.
Z ciekawości sprawdziłem, jakimi to "inwektywami" zostałeś obrzucony.Ja cię nazwałem frustratem, Winth coś wspomniał o trollu
Jeden wielki bullshit bez ani jednego ziarenka prawdy. Aramilku, jeżeli to przeczytasz, wskaż mi proszę chociaż jeden sensowny akapicik.
Dobra, autor tematu pewnie wrzuca swój tekst na masę innych communities o StarCrafcie we wszystkich językach, a nawet zapewne na forum Koła Gospodyń Miejskich i nie interesuje go zbytnio to, co tu piszemy, w końcu jest zajęty zbieraniem fanów swoich poglądów na całym świecie.@Aramil:
piszesz tonem, jakbyś wszystkie rozumy pojadł, a wszystkich użytkowników forum miał za debili.
Żaden użytkownik, włącznie z moderatorami i adminami, nie ma prawa obrażać innych użytkowników.
Dyskutowałbym tylko, czy rzeczywiście granicą "sensownego APM" jest 100... Boxer miał - o ile pamiętam 500 - i wyrabiał sobie przewagę tą prędkością.
Na BN rozegrałem ponad pięćset gier i pewnych rzeczy nie muszę się dowiadywać od was.
Zagraj jeszcze z 5000 gier i wtedy porozmawiamy o strategi w Starcrafcie [cenzura] ignorancie. A najlepiej to idź pajacować gdzie indziej.
A dołóż jeszcze do tego jawne lekceważenie:
Jestem agentem służb specjalnych, robiących najazd na wasze forum ? Światowy spisek antystarcraftowy i zielone ludziki ? A może działam na zlecenie Kerrigan ?
Wrzucanie takich tekstów, jakie zacytowałem powyżej, to po prostu offtop i spam (w tym przypadku również rysunkowy). Więc jeśli ktoś tu jest trollem, to raczej nie ja.
Dyskutowałbym pod warunkiem, że nie powiesicie Pythera za Grzech Zgodzenia się Z Aramilem oraz Kolaborację ze Światowym Spiskiem Zielonych Ludzików w służbie Kerrigan...
O co Ci chodzi Winth ? Może napiszesz po prostu zamiast wrzucać kolejne denne obrazki ?
No być może, być może... Całkiem niewykluczone, że twoja agresja
Jak się uspokoisz, to wyjaśnię ci, co rozumiem pod pojęciem "gry strategicznej" i czym to sie różni od Starcrafta.
A dołóż jeszcze do tego jawne lekceważenie
A ty, jaśnie wielmożny Global Moderatorze, nie tylko nie zwracasz uwagi na to i tolerujesz jawne łamanie regulaminu, ale jeszcze zamiast łagodzić dyskusje, sam bębenka podbijasz i wyzywasz mnie od frustratów...
Swoją drogą z ciekawości: piszesz o moich "metodach działania". Co rozumiesz pod tym pojęciem ? Napisanie postu, z którym się nie zgadzasz to są jakieś "metody działania" ? Jestem agentem służb specjalnych, robiących najazd na wasze forum ? Światowy spisek antystarcraftowy i zielone ludziki ? A może działam na zlecenie Kerrigan ?