Zapewne chodzi ci o grę vs 1hgood. Byłem w niej nieco wzburzony ( żeby nie użyć niecenzuralnych słów ) cały czas miałem wrażenie, że przegrałem wygraną grę ;/ I o co chodzi z tym katem ? bo nie bardzo rozumiem.
Jeszcze co masz na myśli pisząc, że nieśmiało podchodzę do gry ?
Mam parę pytań, może dla was oczywistych, ale dla mnie dosyć problematycznych.[1] Ile dronków powinno przypadać na 1 minerał ? W grach pro często widuję po 9, a potem zmianę na 12 max ( chodzi mi oczywiście o jedną bazę wydobywczą )[2] Z tego co widzę, muszę popracować nad szybkością by to wszystko ładniej ogarniać, wspomnieliście coś o hotkeyach ? Tylko nie bardzo rozumiem o co chodzi ? Grupuję sobie wojsko np. 24 zerglingi pod 1 i 2 bo się nie mieszczą w 1 drużynce, czy coś robię źle ?[3] Jak najszybciej zwiększyć swoją szybkość ?[4] W załączniku dodałem grę ( wygraną ^^ ) na tossa. Poprosiłbym o analizę co wykonałem źle, mogłem lepiej zrobić.[5] Generalnie jak powinno się grać na 2gate-tech ( jeśli się nie mylę ) tossa ?[6] Jak wydawać i na co ? nadwyżki minerałów np. mam mało gazu a mnóstwo minerałów i vice versa ?[7] Kiedy można stwierdzić, że mam nadwyżki ?