Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Grudnia 04, 2024, 09:20:49 am
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:
Szukanie zaawansowane
StarCraft Area Forum
Miejsce dla was
Replaye
Modern PvZ
« poprzedni
następny »
Ankieta
Pytanie:
Jak podobała ci się gra?
1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
0 (0%)
4
0 (0%)
5
0 (0%)
6
1 (50%)
7
1 (50%)
8
0 (0%)
9
0 (0%)
10
0 (0%)
Głosów w sumie: 0
Strony:
[
1
]
Autor
Wątek: Modern PvZ (Przeczytany 7572 razy)
Trydium
VIP
Stary ogr
Modern PvZ
«
dnia:
Lipca 13, 2009, 08:57:52 am »
Otóż miałem ostatnio masę problemów z graniem przeciwko Protossom. Bezlitośnie dostawałem wciry High Templarów i ich Stormów a Archonów zawsze widziałem więcej niż mam włosów na głowie... Nie no żartuję, ale ostatnio PvZ ewoluowało (bynajmniej dla mnie) i praktycznie każdy Protoss gra obecnie FE. W związku z tym odwiedziłem wczoraj nieśmiertelne TeamLiquid i zagłębiałem się w obecne strategie przeciwko Protossom. Aby umożliwić innym Zergom na forum obejrzenie jak to działa "w praniu" zamieszczam replay. Gra może nie jest najwyższych lotów ale pozwala uświadomić sobie ile w SC daje porządny zwiad i harass.
http://www.karold.master.pl/SCrepy/modern_PvZ.rep
sap
Recenzent
Odp: Modern PvZ
«
Odpowiedz #1 dnia:
Lipca 13, 2009, 12:42:44 pm »
W porządku, właśnie tak należy spacyfikować tossa. :J Wredny i agresywny styl gry kluczem do zwycięstwa, drop to też dobry pomysł. Byleby cię nie rozgrzmocił stormami.
7/10 za niezły przykład
Rico
Level 3-3
«
Odpowiedz #2 dnia:
Lipca 13, 2009, 01:45:33 pm »
Dobra gra, dam 6/10.
Protoss zrobił trochę błędów, widząc, że odjąłeś Dronki od gazu, powinien cofnąć 4-5 Probek by zablokować przejście twoim pierwszym Lingą, źle także postawił Gateway przez co lingi miały ułatwione zadanie. Bardzo spóźniony nexus i przerwane wydobycie miały ogromny wpływ na dalszą grę.
Trydium zagrałeś sprytnie wykorzystując jego błędy i gratuluje, bo trochę go upokorzyłeś w moim odczuciu.
Trydium
VIP
Stary ogr
«
Odpowiedz #3 dnia:
Lipca 13, 2009, 08:58:11 pm »
Na siłę opózniałem Nexa harrasując peonów a potem po chamsku zmusiłem go do zrobienia Cannona w mainie Burrowem, co przełożyło się na dalsze opóźnienie już spóźnionej ekspansji bo zrobił 3 Canony na wejściu
Strony:
[
1
]
« poprzedni
następny »
Ładowanie...