StarCraft Area Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Stycznia 27, 2022, 06:11:05 am

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
+  StarCraft Area Forum
|-+  Offtopic
| |-+  Dyskusje dowolne (Moderator: oOldXman)
| | |-+  Dziwny problem z GG (hasło)
« poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: Dziwny problem z GG (hasło)  (Przeczytany 8662 razy)
oOldXman
Moderator
*****
Wiadomości: 211



« dnia: Marca 29, 2009, 01:16:48 am »

 Nie mogę się zalogować na swoje konto Gadu-Gadu, wyskakuje mi komunikat "Nieprawidłowe hasło.", w 100% hasło jest prawidłowe, ponieważ nie dość, że je dobrze pamiętam, mam zapisane to jeszcze w e-mailu przypominającym hasło, hasło było identyczne, nawet nie powinienem wpisywać hasła, tylko kliknąć na "zaloguj", bo mimo iż mam hasło to system je pamięta. Próbowałem dużymi i małymi literami, nawet skopiowałem i wkleiłem - dalej to samo. Tak się dzieje na moim laptopie, na kompie stacjonarnym działa ok, mógł bym założyć nowe konto, ale ja potrzebuje mieć kontakty, mam je tylko na laptopie.

Co zrobić w takiej sytuacji?
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2009, 10:14:50 am wysłana przez Negro » Zapisane

PapaSmerf
Level 2-2
*
Wiadomości: 10



« Odpowiedz #1 dnia: Marca 29, 2009, 01:45:01 am »

Jeżeli nie zaimportowałeś kontaktów wcześniej na server gadu-gadu lub do pliku, to masz rzeczywiście problem. A sprawdzałeś czy nie masz włączonego capslocka czy coś w tym stylu?
Zapisane
oOldXman
Moderator
*****
Wiadomości: 211



« Odpowiedz #2 dnia: Marca 29, 2009, 01:59:06 am »

 Nie mogę się zalogować na swoje konto Gadu-Gadu, wyskakuje mi komunikat "Nieprawidłowe hasło.", w 100% hasło jest prawidłowe, ponieważ nie dość, że je dobrze pamiętam, mam zapisane to jeszcze w e-mailu przypominającym hasło, hasło było identyczne, nawet nie powinienem wpisywać hasła, tylko kliknąć na "zaloguj", bo mimo iż mam hasło to system je pamięta. Próbowałem dużymi i małymi literami, nawet skopiowałem i wkleiłem - dalej to samo. Tak się dzieje na moim laptopie, na kompie stacjonarnym działa ok, mógł bym założyć nowe konto, ale ja potrzebuje mieć kontakty, mam je tylko na laptopie.

Negro: Nie przesadzasz trochę z wyolbrzymianiem tych liter? I przestań nadawać tematom absurdalnie długie nazwy! Nazwa tematu ma być krótka, zwięzła, a dopiero w jego treści wyjaśniasz szczegóły!

Xman: Przesadziłem, ale to dlatego, że spieszno mi było, więc dałem od tak, byle były większe niż normalne litery, no i nazwa tematu jest taka długa jak tego wymaga.
« Ostatnia zmiana: Marca 29, 2009, 11:57:13 am wysłana przez LordXman222 » Zapisane

Trydium
VIP
*
Wiadomości: 291


Stary ogr


WWW
« Odpowiedz #3 dnia: Marca 29, 2009, 06:37:45 am »

Na laptopie eksportuj listę kontaktów do pliku i potem ten pliczek możesz sobie importować do nowego konta.
Zapisane

oOldXman
Moderator
*****
Wiadomości: 211



« Odpowiedz #4 dnia: Marca 29, 2009, 11:55:00 am »

Szkoda tylko, że żeby eksportować do pliku muszę być zalogowany.
Zapisane

rafikozor
Gość
« Odpowiedz #5 dnia: Marca 29, 2009, 02:33:34 pm »
Modyfikuj wiadomość

cafergot prednisone where to buy levitra online skelaxin pletal drug singulair viagra zofran pulmicort flexhaler
« Ostatnia zmiana: Stycznia 11, 2017, 06:25:56 am wysłana przez rafikozor » Zapisane
oOldXman
Moderator
*****
Wiadomości: 211



« Odpowiedz #6 dnia: Marca 29, 2009, 02:41:30 pm »

rafikozor czy chodzi Ci o to, żeby na przykład na moim stacjonarnym kompie zainstalować GG, skopiować kliki z folderu GG z laptopa na którym właśnie nie działa GG, wkleić je do folderu GG na kompie stacjonarnym? Bo jak o to chodzi to już to robiłem i działa, tylko że dalej nie ma listy kontaktów.
Zapisane

Lukin
Administrator
*****
Wiadomości: 108



« Odpowiedz #7 dnia: Marca 29, 2009, 04:31:21 pm »

Stacjonarny i laptop tworzą sieć lokalną i stacjonarny jest jednocześnie bramą? Czy oba mają oddzielne połączenia z Internetem?
Zapisane
rafikozor
Gość
« Odpowiedz #8 dnia: Marca 29, 2009, 04:37:19 pm »
Modyfikuj wiadomość

Skopiuj też pliki z C:/Documents and Settings/LordXman222/GaduGadu/Lordxman222. Tam są archiwa, listy kontaktów, grupy i inne duperele.

Z resztą używając Commandera podejrzyj  plik smseab.dat z tego właśnie folderu. Tam zobaczysz kontakty i możesz je przepisać ręcznie, skoro sam plik nie działa.

Mam nadzieję pomogłem...
Zapisane
oOldXman
Moderator
*****
Wiadomości: 211



« Odpowiedz #9 dnia: Marca 29, 2009, 07:00:36 pm »

rafikozor to złudna nadzieja, bo w C:/Documents and Settings nie ma już folderu "GaduGadu", już od paru wersji.

Lukin nie wiem o co ci biega ;P, ale może o to: mam jeden kabel do neta, siadam na stacjonarnym to kabel włączam do niego, jak bawię się laptopem to do laptopa włączam kabel.
Zapisane

Strony: [1] Drukuj 
« poprzedni następny »